Praktijk


Auto rijschool Affect in Maastricht biedt pas het examen aan, als de rijinstructeur vindt dat je er klaar voor bent. Tijdens de lessen wordt natuurlijk de voortgang besproken en wordt er een schatting gemaakt van het nog benodigde aantal lessen. We vinden het belangrijk dat leerlingen goed op de hoogte zijn van het ingeschatte duur en de nog te behalen resultaten. Belangrijk is dat je zelfverzekerd achter het stuur zit en je moet kunnen laten zien dat je de auto onder controle hebt. We weten dat er tegenwoordig veel gevraagd wordt van de examenkandidaten en een uitstekende voorbereiding is dus essentieel.

Zelfzeker de baan op
Met de rijopleiding van Rijschool Affect leer je veilig autorijden en verrichtingen uitvoeren. Je begeleider en jij werken samen zodat jij zo snel mogelijk je rijbewijs kan halen en ook nadien met het nodige zelfvertrouwen kan autorijden. Het verkeer in Nederland wordt steeds drukker en meer hectisch. Door te leren anticiperen en het verkeer in te schatten kan je gerust de baan op. Autorijden is een continu proces waarbij je moet leren om in alle situaties op de juiste manier te reageren. In een stad vertraag je en let je op spelende kinderen. De straten zijn smaller, waardoor je voorzichtig en precies moet kunnen manoeuvreren. Op de autosnelweg is het verkeer drukker en moet je in staat zijn om vlot in te voegen en uit te rijden. Met ons  leer je hoe je in elke omstandigheid veilig reageert, zodat je je zelfzeker de baan op begeeft.

Aanpak op maat
We vinden het belangrijk dat er een goede band is tussen leerling en leerkracht. Met het nodige vertrouwen verlopen rijlessen vlot en leer je snel bij. Je instructeur zal dan ook regelmatig met jou communiceren over je voortgang. Rijschool Maastricht wil goede bestuurders opleiden, maar ook werken aan tevreden klanten. Autorijlessen zijn vaak intensief en vergen veel van zowel leerkracht als leerling. Door te werken in een open en aangename sfeer voel je je op gemak, zodat je je ten volle kan concentreren op het verkeer en de aanwijzingen. Leerlingen die om een bepaalde redenen meer moeilijkheden hebben om rijlessen te volgen, zoals bij ADHD, autisme of faalangst, zijn bij Rijschool Maastricht in goede handen. Met enkele aanpassingen en juiste begeleiding zorgen de instructeurs dat elke leerling een rijbewijs haalt! Daar is het hoog slaagpercentage en de goede klanttevredenheid een bewijs van. Neem contact op met Rijschool Maastricht om de mogelijkheden te bespreken.